ICS-International
Chauffeur Services b.v.


Ambachtshof 38
2632 BB Nootdorp
Tel: 015-3101331
Fax: 015-2513411
Waarom een directie chauffeur?    

Herkent u dat? Altijd een drukbezette agenda, de bijbehorende lange werkdagen, veel prioriteiten en zware verantwoordelijkheden. Hoe storend kan een teveel aan nutteloze reistijd dan zijn! Helaas... de lange files, aanhoudende wegwerkzaamheden, drukke rijbanen en chronische parkeerproblemen horen inmiddels bij Nederland.

Gebruik uw tijd efficiënt
Managers die hun schaarse tijd liever efficiënt besteden, begrijpen dat zij beter af zijn met een professionele directiechauffeur. Reistijd verandert daarmee in effectieve werktijd.
Voortaan heeft u de tijd om:
• rustig een meeting of presentatie voor te bereiden,
• met aandacht uw telefoontjes af te werken,
• stukken grondig door te lezen,
• of gewoon even tot bezinning te komen.

Terwijl u uw tijd besteedt aan belangrijker zaken, brengt de chauffeur van ICS u veilig naar uw bestemming. Daarvoor hebben wij luxe, representatieve auto's beschikbaar, maar u kunt ook uw eigen auto gebruiken. Terwijl de chauffeur zoekt naar een parkeerplaats, arriveert u tijdig, fris en ontspannen op uw afspraak. Het spreekt voor zich dat afspraken in de avonduren geen probleem zijn voor onze directiechauffeurs.

Per dag huren
Als een langdurig contract voor u niet interessant is, biedt ICS u de mogelijkheid om voor een (aantal) dag(en) een auto met chauffeur in te schakelen. U kiest dan zelf op welke dagen de inzet van ICS gewenst is.