ICS-International
Chauffeur Services b.v.


Ambachtshof 38
2632 BB Nootdorp
Tel: 015-3101331
Fax: 015-2513411
Disclaimer    

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze site wordt veel zorg besteed. Er bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. International Chauffeur Services B.V. aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade welke ontstaat door gebruikmaking van of in verband met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie of documenten.

Deze website kan links bevatten die leiden naar websites van derden, welke niet door International Chauffeur Services B.V.gecontroleerd of onderhouden worden.  International Chauffeur Services B.V.aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de gelinkte websites.

Copyright

Deze website en de inhoud daarvan is beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik is het niet toegestaan iets van deze website of de inhoud daarvan te verveelvoudigen, op te slaan in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar te maken, in enige vorm of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van International Chauffeur Services B.V..