ICS-International
Chauffeur Services b.v.


Ambachtshof 38
2632 BB Nootdorp
Tel: 015-3101331
Fax: 015-2513411
Evenementen    

Naast het detacheren van individuele directiechauffeurs neemt ICS u ook de gehele coördinatie van het zakelijk personenvervoer uit handen. Vakkundige medewerkers van ICS plannen de chauffeurs met auto's én nemen alle aanverwante taken van u over. Vakanties, ziekte of vacatures zijn niet langer uw zorg. ICS staat garant voor de juiste invulling en uitvoering van alle chauffeursdiensten.

Hoge servicenormen
Of het nu gaat om beurzen, congressen of transfers van/naar de luchthaven, onze servicenormen zijn hoog. Niets is immers zo vervelend als wanneer uw klanten, relaties of medewerkers onnodig lang op vervoer moeten wachten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we hoe we onze klanten het meest optimaal van dienst kunnen zijn. Van één directieauto tot tientallen comfortabele Vip-coaches, ICS regelt het voor u.


Transfers
(Buitenlandse) gasten die op Schiphol landen, kunnen wij - dankzij de samenwerking met ons zusterbedrijf ACompany - als extra service bij de gate ontvangen. Zonder extra oponthoud begeleiden we ze door de paspoortcontrole en de bagageafhandeling.